Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Wednesday, October 5, 2011

Εγγραφής βίντεο με ανιχνευτή κίνησης

Αυτό το βίντεο σας επιτρέπει να καταγράψετε και να παρακολουθειτε ένα εξωτερικό σήμα μεταδίδεται από ασύρματες κάμερες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις τέσσερις πρότυπο καναλιών: CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz, CH4 - 2.468GHz με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό το απίστευτο βίντεο έχει δύο λειτουργίες εγγραφής - βίντεο και φωτογραφίες. Αλλαγή της λειτουργίας εγγραφής και μπορείτε να κάνετε εγγραφή αρχείων ήχου και βίντεο σε μορφή AVI ή μεμονωμένες εικόνες σε μορφή JPEG. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στη μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας SD των 2 GB. Αυτή η κάρτα θα σας επιτρέψει να καταγράψει πάνω από 8 ώρες εγγραφής με pixels μέγιστη ποιότητα 640x480.

Όταν η μνήμη είναι γεμάτη, η συσκευή ξεκινά την εγγραφή πάνω από τα παλαιότερα βίντεο ή ηχογραφήσεις. Το χτισμένο ανιχνευτής κίνησης που μετατρέπεται σε ένα αποτελεσματικό σύστημα καταγραφής ασφαλείας βίντεο. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του ανιχνευτή τμήμα της οθόνης για να ενεργοποιήσετε και το χρόνο αντίδρασης.

No comments:

Post a Comment