Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Wednesday, October 5, 2011

Συσκευές εγγραφής βίντεο για κάμερες , παραδίδοντας σε καλώδιο με τηλεχειριστήριο

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να τεθεί εγγραφής βίντεο που μεταδίδουν ζωντανά τι συμβαίνει στο φυλασσόμενο περίμετρο ή την περιοχή. Επιπλέον, θα είναι σε θέση να παρατηρούν μπορεί να σώσει ό, τι μπορείτε να δείτε στη συνέχεια τις εγγραφές για παρατυπίες.

Καταγραφή αυτού του τύπου βίντεο γίνονται από δύο διαφορετικές κάμερες, ωστόσο, πρέπει να αλλάξετε το χέρι σήμα ή αυτόματα, όπως το εύρος είναι από 5 έως 30 δευτερόλεπτα

Μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή χειροκίνητα ή με τη χρήση ανιχνευτών κίνησης. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε την ζώνη της δράσης και την ευαισθησία του ανιχνευτή να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Αν ψάχνετε για να σώσει τη μνήμη σε αυτόν τον τύπο του βίντεο, γιατί θα πρέπει να κάνει πολλές εγγραφές, μπορείτε να ρυθμίσετε την εγγραφή των εικόνων μόνο όταν η ενεργοποίηση του αισθητήρα.
Η συσκευή έχει μια έξοδο συναγερμού που μπορεί να συνδεθεί και ενεργοποιήστε το σύστημα ασφαλείας εγγραφής. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε όλες τις σημαντικές λειτουργίες της συσκευής εγγραφής. Η καταγραφή γίνεται σε μια κάρτα SD με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB.

Βίντεο 720h480 σε μέγεθος και 5 έως 30 fps. Λειτουργεί με μετασχηματιστή AC 220V / DC 12V. Διαστάσεις 130h95h24, 5 mm

No comments:

Post a Comment