Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Wednesday, October 5, 2011

Ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο

Συσκευές εγγραφής βίντεο είναι πολύ χρήσιμες ηλεκτρονικές συσκευές. Θα σας βοηθήσουν να δείτε ή να αποθηκεύσετε τα αρχεία βίντεο από κάθε φωτογραφική μηχανή σας. Σε γενικές γραμμές, πολλοί τύποι βίντεο απλά βάλτε κάπου στην περιοχή του ενσύρματου ή ασύρματου κάμερες που είναι τοποθετημένες CCTV ή την ασφάλεια ενός αντικειμένου και να κάνουμε κάτι ως γέφυρα μεταξύ της κάμερας και του υπολογιστή σας ή τηλεοπτικό δέκτη, η οποία θα παίξει το αρχείο.

Επιπλέον, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για πολλές συσκευές εγγραφής βίντεο είναι ότι έχουν έναν ανιχνευτή κίνησης. Έτσι, εάν έχετε φωτογραφικές μηχανές που είναι συνεχώς συμμετέχουν και φοτογραφισι , αλλά εσείς δεν θέλετε να καταγράψετε τα πάντα, αλλά το πιο σημαντικό, στην ανίχνευση κίνησης, βίντεο ξεκινά την καταγραφή του σήματος γίνεται από τη φωτογραφική μηχανή. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο σας στον υπολογιστή σας. Μετά την κίνηση να διακόπτεται όταν τα επόμενα 30 δευτερόλεπτα δεν έχει ανανεωθεί, τα βίντεο είναι απενεργοποιημένο.

Και αν αναρωτιέστε τι είναι βίντεο, δεδομένου ότι πολλές φωτογραφικές μηχανές έχουν μνήμη τους θα σας πω ότι, δυστυχώς, κάποια από τα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης έχουν τη δική τους μνήμη ή δεν αρκεί για να σώσει τα πάντα.

. Έτσι, μια ασύρματη συσκευή όπως μια συσκευή εγγραφής βίντεο θα είναι μια μεγάλη βοήθεια αν χρειαστεί να κάνει συνεχή καταγραφή ενός δωματίου ή κτιρίου.

No comments:

Post a Comment